Închisoare pe viață, în Italia, pentru un român care a violat o femeie și i-a omorât în bătaie iubitul

Foto: pixabay

Un român în vârstă de 36 de ani a fost condamnat, luni, în Italia la închisoare pe viață pentru că, în urmă cu 6 ani, a violat o tânără italiancă și l-a ucis în bătaie pe iubitul acesteia.

Faptele pentru care a fost condamnat românul s-au petrecut pe data de 4 octombrie 2014, în localitatea Battipaglia. Natalino Migliaro, de 30 de ani, și Francesca, iubita lui, se aflau într-o mașină când au fost atacați de doi indivizi cu fețele acoperite. Fata a fost violată, în timp ce iubitul ei a fost bătut cu bestialitate, iar după ce a agonizat două luni în spital, a murit, potrivit L’Occhio di Salerno.

S-a dovedit că vinovat pentru cele două fapte era Ionuț Alexa, care atunci avea 30 de ani.

Potrivit anchetei, inițial, românul a vrut doar să-i jefuiască pe cei doi, dar a violat-o pe tânără, iar pe iubitul ei l-a bătut. A plecat de la locul faptei cu poșeta femeii și cu telefoanele celor două victime.

Ionuț Alexa a fost arestat în 2015, la șapte luni după comiterea faptelor, după un test ADN. În primă instanță a fost condamnat la 20 de ani de închisoare, însă procurorii au fost recurs, iar luni, a fost condamnat definitiv la închisoare pe viață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here