Zeci de turişti aşteaptau, sâmbătă după-amiază, la coadă pentru a urca în telegondola din Sinaia, rândul celor care vor să urce la Cota 2000 pentru a schia întinzându-se pe mai mulţi metri. De altfel, peste 2.600 de oameni au urcat cu telegondola la Cota 2000, relatează News.ro.


Conform administratorilor domeniului schiabil, peste 2.600 de persoane au urcat, în cursul acestei zile, cu telegondola, pe munte.

Imaginile surprinse pe camerele care transmit live coada care s-a format la telegondolă arată că mulţi dintre turişti au nasul şi gura acoperite, însă nu păstrează distanţa de un metru şi jumătate – doi faţă de cei din jur.


Sâmbătă, la Sinaia, sunt amenajate şi deschise pârtiile Lăptici 1 şi 2, Valea Soarelui 1 şi 2, Valea Dorului 1, Varianta, Varianta Furnica, Drumul de Vară şi Carp, situate la Cota 2000.
La Cota 2000 în Bucegi este cer senin şi vânt slab. Telescaunul Soarelui a început programul cu publicul la 08:40 şi funcţionează până la 16:00, teleschiul Valea Soarelui funcţionează până la 15:50 şi banda pentru începători de la Cota 2000 până la 16:00.
În schimb, administratorii domeniului schiabil au anunţat că Pârtia Nouă, situată la altitudine joasă, nu mai este practicabilă şi a fost închisă, întrucât temperaturile ridicate au dus la uzura avansată a stratului de zăpadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here