VIDEO | Inspecţie a Avocatului Poporului la Academia de Poliţie, după apariţia imaginilor cu şobolani pe holuri

Sindicatul Europol anunţă că reprezentanţii Avocatului Poporului au făcut, miercuri, o inspecţie la Academia de Poliţie, în urma sesizărilor care vizează condiţiile de cazare ale studenţilor. ”Aşteptăm identificarea unor soluţii urgente pentru ca umilirea studenţilor să înceteze”, au transmis sindicaliştii.

În urma sesizărilor Sindicatului Europol, reprezentaţii Avocatului Poporului sunt în aceste momente într-o inspecţie inopinată în Academia de Poliţie. Aşteptăm cu mare interes finalizarea verificărilor şi identificarea unor soluţii urgente pentru ca umilirea studenţilor să înceteze”, au transmis, miercuri, reprezentanţii organizaţiei sindicale, potrivit News.ro.

Europol a reclamat, în ultimele zile, condiţiile de cazare a studenţilor la Academia de Poliţie: ”câte 16 într-o cameră, nu au unde să-şi poată realiza igiena personală, toaletele sunt nefuncţionale, iar despre apă caldă nici nu poate fi vorba”.

În plus, au publicat imagini cu şobolani pe holuri.

De asemenea, organizaţia a publicat imagini cu grupurile sanitare de la Facultatea de Jandarmi: scurgeri, infiltraţii, igrasie, rugină, mizerie, mucegai şi mirosuri greu de suportat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here