Investigație | Vladimir Putin ar avea o fiică secretă în vârstă de 17 ani. Mama ei, o milionară din Sankt Petersburg

Svetlana Krivonogikh și Vladimir Putin. Foto: maski-proekt.media/

Președintele rus Vladimir Putin ar putea fi tatăl biologic al unei tinere de 17 ani, care este fiica unui milionar misterios din Sankt Petersburg, a relatat miercuri site-ul de investigații Proekt.

Yelizaveta Vladimirovna Krivonogikh „are o asemănare fenomenală cu președintele rus”, a potrivit Proekt, care susține că deține mai multe fotografii cu aceasta.

Mama ei, Svetlana Krivonogikh, este beneficiara unei companii care deține o mică parte din Rossiya Bank, care a fost sancționată de Occident după anexarea Peninsulei Crimeea în 2014, fiind suspectată de legături cu elita politică de la Kremlin. Proekt estimează valoarea totală a proprietăților și activelor comerciale cunoscute ale deținute de familia Krivonogikh în Moscova, Sankt Petersburg și în stațiunea Sochi la cifra de 7,7 miliarde de ruble (102 milioane de dolari).

Proekt scrie că a obținut copii ale documentelor, cel mai probabil un certificat de naștere, din care reiese că singura legătură dintre Yelizaveta și presupusul ei tată este doar una birocratică – patronimul Vladimirovna.

Un software de recunoaștere facială ar fi identificat o asemănare de 70,44% între Putin și tânăra Yelizaveta.

„Putem trage concluzia că ar putea fi înrudiți”, a decalar pentru Proekt un expert în informatică vizuală, Hassan Ugail.

Proekt a precizat că nu va publica fotografii cu Yelizaveta Krivonogikh, care s-a născut în 2003, din motive etice. Adolescenta ar fi șters fotografiile de profil din conturile ei de pe rețelele de socializare, după ce Proekt a contactat-o pe mama acesteia. Singura poză publicată de Proekt este de pe contul ei de Instagram, în care jumătate din chip îi estre acoperit de cozorocul unei șepci.

Yelizaveta. Foto: maski-proekt.media/

Relația lui Putin cu Svetlana Krivonogikh ar fi început în anii 1990, înainte ca acesta să devină președinte, potrivit unor surse apropiate femeii. Ea a lucrat ca menajeră și a locuit într-un apartament comunal înainte de a se muta în „cea mai de elită locuință pe care un rezident din Sankt Petersburg și-ar fi putut-o dori” în acea perioadă. Relația s-a încheiat probabil „undeva aproape de sfârșitul ultimului deceniu”, subliniază Proekt.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că a mai fost întrebat despre Krivonogikh, dar că nu știe nimic despre ea.

„Da, am fost întrebat despre acest nume de familie, dar nu am auzit niciodată nimic despre el și nu știu nimic”, a declarat Peskov pentru agenția Interfax.

Putin, care a divorțat din 2013, a evitat în repetate rânduri să confirme sau să infirme că ar fi tatăl Mariei Vorontsova și Katerinei Tikhonova, cele două femei despre care presa scrie de ani de zile că ar fi fiicele liderului de la Kremlin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here