Sorina Pintea: Avem 14 pacienţi misterioşi în programul „Şpaga sub acoperire”

Sursa foto: Inquam Photos/George Călin

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat, miercuri, la Timişoara, că sunt 14 „pacienţi misterioşi”, care sunt incluşi în programul „Şpaga sub acoperire” şi care verifică inclusiv modul de comportament al personalului medical, anunță news.ro.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc la Timişoara, că programul „Şpaga sub acoperire” continuă în spitalele din România.

„Continuăm programul, avem 14 pacienţi misterioşi în programul Şpaga sub acoperire. Nu ştiu încă ce conţin rapoartele pe care ei le-au făcut, dar verifică mai multe aspecte, inclusiv curăţenia. Verifică modul de comportament al personalului, dar şi modul în care interacţionează pacienţii şi aparţinătorii cu personalul medical. N-a mai fost nimeni dat afară pentru că, dacă erau cazuri grave, probabil mi se raporta imediat. Dacă obligaţiile din fişa postului ar fi respectate, nimeni nu ar avea probleme”, a declarat Pintea.

În vara acestui an, la nivelul Ministerului Sănătăţii s-a luat decizia trimiterii de „pacienţi misterioşi” care să verifice eventuale nereguli în spitale.

Sursa foto: Inquam Photos/George Călin

1 COMENTARIU

  1. Ideea imi placve, dar….dupa cum nimeni n-a „raportat” vreo neregula inseamna ca lucrurile merg struna …cu toate ca in spitale unii nesimititi de doctori, la fel ca si restul personalului nesimtit, iar spaga in continuare, la greu…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here