Iohannis, întâlnire cu Zelenski la Summitul de la Vilnius: Am reiterat sprijinul nostru ferm pentru Ucraina

Sursa: X

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că a avut o discuţie substanţială, la Vilnius, cu omologul său ucrainean Volodimir Zelenski, în care a reiterat sprijinul ferm al României pentru Ucraina, transmite News.ro.

„Discuţie substanţială cu preşedintele Ucrainei Volodimir Zelenski, în marja participării la Summitul Iniţiativei celor Trei Mări la Vilnius. Am reiterat sprijinul ferm pentru Ucraina, în toate privinţele relevante şi determinarea noastră de a consolida conectivitatea regională, cooperarea transfrontalieră durabilă şi securitatea energetică”, a scris Klaus Iohannis, joi pe reţeaua X, fostă Twitter.
Preşedintele Klaus Iohannis participă, joi la Summitul Iniţiativei celor Trei Mări, găzduit la Vilnius, Republica Lituania, unde va fi discutat modul în care Iniţiativa trebuie să se dezvolte şi să se adapteze în contextul regional complex. La eveniment, şeful statului va pleda pentru rezultate concrete pentru îmbunătăţirea conectivităţii regionale pe axa Nord-Sud şi va aborda stimularea conectivităţii cu Ucraina şi Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here