Ionuț Cristache susține că nu e plătit din bani publici, deși TVR e instituție bgetară. Venit din Antena 3, a ieșit în evidență prin salariul uriaș și jocul de ping pong cu Dăncilă

Realizatorul Ionuț Cristache, de la TVR, vrea să știe ce s-a discutat despre el în ședințele conducerii TVR. A cerut stenogramele ședințelor Consiliului de Administrație, în care s-au discutat lucruri legate de el, scrie Paginademedia.ro, care a obținut date din ședința în care membrii CA „au fost informați cu privire la baza legală pentru solicitarea domnului Ionuţ Cristache cu privire la fragmente din stenogramele CA în care este menţionat numele său”.

Contactat de Paginademedia.ro, Cristache a recunoscut că a făcut asemenea demersuri: „Am cerut transcriptul ședințelor în care s-a vorbit de mine. Se confirmă lucruri, după ce am văzut stenogramele. Mă discreditează și se leagă, cumva, de veniturile mele. Niște oameni și-au făcut o misiune din a mă ataca. Nu zic nimic concret, doar insinuează”. 

Fost reporter la Antena 3, Ionuț Cristache spune că nu consideră că e plătit din bani publici, deși TVR este instituție bugetară, „ci din banii pe care TVR îi produce din publicitate”. El adaugă faptul că și-a atins țintele de audiență, dar admite și că ele „sunt confidențiale”.

În urmă cu doi ani, șapte membri ai CA al TVR au dezvăluit că Doina Gradea a decis ca Ionuț Cristache să încaseze un salariu de aproximativ 6.000 de euro pe lună, mai mult decât dublu față de cel al președintelui României.

În apărarea Doinei Gradea a sărit și Ion Cristoiu, invitat permanent în emisiunile lui Cristache, fiind și acesta plătit pentru prestațiile de la TVR.


1 COMENTARIU

  1. Parca zice orban și gașca lui de mafioți ca schimbă conducerea televiziunii române!!..Ei au alte bătălii acum ,lupta cu USR Plus si UDMR!!..nenorocit partid de scursuri umane…maimutoiul ala vopsit si in cur, zicea ca dispar pensiile speciale, au trec 700 de zile, plua!!..ca schimbă tot mecanismul psdist,…si a schimbat o curva cu alta!!…rusine orban ,rusine boc, rușine falca, blaga,hava,rareș, many vela, tătaru,oreste,băsescu,pulescu, pizdescu,…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here