Israel, atac armat: Doi morţi şi mai mulţi răniţi

Două persoane au fost ucise de cel puţin un bărbat înarmat, în centrul oraşului Tel Aviv, Israel, în al patrulea atac de acest gen în puţin peste două săptămâni, transmite BBC. Un purtător de cuvânt al serviciilor de urgenţă din Israel a declarat că nouă persoane au fost transportate la spital după atac, iar medicii de la Spitalul Ichilov din Tel Aviv au spus că echipele medicale „luptă pentru viaţa” a patru victime, transmite News.ro.

Împuşcăturile au avut loc pe strada Dizengoff, una dintre cele mai aglomerate străzi, cunoscută pentru barurile şi restaurantele sale.

Forţele de securitate caută cel puţin un bărbat înarmat, iar poliţia le-a spus oamenilor să rămână în casă.

Un purtător de cuvânt al serviciilor de urgenţă din Israel a declarat că nouă persoane au fost transportate la spital după atac, iar medicii de la Spitalul Ichilov din Tel Aviv au spus că echipele medicale „luptă pentru viaţa” a patru victime.

Într-o declaraţie emisă joi seară, prim-ministrul Naftali Bennett a transmis condoleanţe familiilor celor ucişi şi a spus că serviciile de securitate israeliene „sunt în urmărirea teroristului care a comis crima criminală în această seară la Tel Aviv”.

Peste 1.000 de membri ai poliţiei israeliene, ai forţelor speciale ale armatei şi ai serviciului de informaţii Shin Bet sunt implicaţi în căutare, au spus oficialii poliţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here