Jandarmeria explică măsurile luate la înmormântarea lui Emi Pian

Jandarmii au fost prezenți la înmormântarea lui Emi Pian pentru a asigura ordinea publică, conform legii, fiind vorba de o adunare de persoane, indiferent de natura și contextul acesteia, potrivit unui comunicat transmis de Jandarmerie.

Jandarmeria București precizează că persoanele prezente la înmormântare au fost dispuse în grupuri, pentru a se evita expunerea, iar când nu s-a respectat legea au fost date amenzi, în total de 5.500 de lei.

Am fost prezenți, în cooperare cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea eventualelor incidente și limitarea efectelor adunării publice asupra căilor de comunicații, ținându-se cont de faptul că trebuie înlesnită circulația Ambulanței, Pompierilor și altor forțe care acționează în regim de urgență.

Forțele de ordine au fost în permanentă legătură cu organizatorii evenimentului, care au luat măsuri pentru respectarea legii și recomandărilor Jandarmeriei.

Au fost folosite mijloacele de protecție individuală de către participanții la eveniment.

Persoanele participante au fost dispuse în grupuri, pentru a limita expunerea„, a comunicat Jandarmeria București.

Au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 5.500 de lei, și se încercaă identificarea și sancționarea tuturor celor care au încălcat măsurile de protecție în contextul epidemiei, potrivit sursei citate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here