Judecătoarea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu a învins România la CEDO

Foto: INQUAM/Raul Ştef

Judecătoarea Camelia Bogdan, care l-a condamnat pe Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare, a câștigat marți procesul intentat la CEDO statului român.

Decizia a fost publicată pe site-ul Curții Europene a Drepturilor Omului, instanţa considerând că România i-a încălcat Cameliei Bogdan dreptul la apărare atunci când CSM și Inspecția Judiciară au exclus-o din magistratură.

Judecătoarea a ajuns în această situație după ce Inspecția Judiciară a sesizat CSM, în 2016, cerând excluderea ei întrucât ar fi fost incompatibilă. Mai exact, s-a invocat că nu ar fi avut ce să caute în judecarea dosarului de corupție al mogulului Dan Voiculescu din cauza unui curs la care participase şi care fusese plătit de Ministerul Agriculturii.

Camelia Bogdan a câștigat şi la Curtea Supremă procesul intentat CSM după excluderea din magistratură.

5 COMENTARII

  1. Aceasta femeie poate fi considerata inca un plus pentru justitia romaneasca,dupa LAURA CODRUTA KOVESI!Merita sa ajunga sefa ICCJ,in locul cozii de topor de acum ,o judecatoare pusa sa execute ordinele mafiei pesediste,sa anuleze hotarari ale DNA in caxuri majore de coruptie!FIGHT,CAMELIA!VOICULESCU&MAFIA ROSIE,PLUS SLUGILE LUI DIN TELEVIZIUNE,CNA SI ALTE INSTITUTII CHEIE,TREBUIE SA PLATEASCA CU ANI GREI DE PUSCARIE SI CONFISCAREA AVERII FACUTE PRIN JAF DIN BANI PUBLICI!

  2. Iar au activat hotii ce se simt amenintati de oameni cu coloana vertebrala solida din justitierobotelul ce posteaza acelasi tip de mesaj violent sub mai multe nume!!Dar prostii de la Sputnik nu realizeaza ca nu suntem atat de bolsevizati ca moldovenii de peste Prut!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here