Klaus Iohannis critică migrația unor PSD-iști la PNL: Nu văd cu ochi buni aceste racolări. Traseismul este o boală gravă a politicii româneşti

Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că nu aprobă racolarea unor membri PSD la PNL și a spus că personal este împotriva traseismului politic, pe care îl taxează drept „o boală gravă a politicii românești”.

„Nu mi-am schimbat opinia”, a subliniat șeful statului, fost membru PNL.

Liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, i-a acuzat miercuri pe liberali că „fură” primari de la PSD și că se folosesc de fonduri guvernamentale pentru a-i șantaja. Simonis susține că în județul Timiș, de pildă, PNL a racolat un primar PSD care în urmă cu un an spunea despre Klaus Iohannis că „nu este român”.

Pot să vă spun franc: nu văd cu ochi buni aceste racolări. Simplu. Eu am fost dintotdeauna şi sunt şi acum împotriva traseismului politic. Traseismul politic este o boală gravă a politicii româneşti și ori de câte ori am avut ocazia, m-am exprimat public împotriva traseismului politic. Eu nu mi-am schimbat opinia”, a afirmat Klaus Iohannis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here