Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD: Tatăl meu a fost procuror, dar mai omenos decât Augustin Lazăr

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a recunoscut într-un mesaj postat pe facebook că tatăl sau a fost procuror. PSD s-a remarcat în ultimii ani prin violente atacuri la adresa procurorilor.

Da, tata a fost procuror în timpul comunismului, absolvent de drept și de ASE, procuror precum Monica Macovei sau Augustin Lazăr, dar, zic eu, mai omenos”, a scris Romașcanu, răspunzând unei românce, după cum scrie Aktual24.ro.

Robert Turcescu a mai scris recent că Romașcanu, originar din Buzău, a făcut „bișniță” în tinerețe împreună cu Marcel Ciolacu.

Zilele lui Ciolacu în fruntea PSD sînt numărate. De aici și nervozitatea lui Lucica-minte-mică Romașcanu, încă purtător de cuvînt al partidului. Romașcanu a fost coleg de liceu cu Ciolacu și partener de bișniță cu blugi turcești, pe care-i vindeau amîndoi pe platoul Dacia din Buzău. Că să oficializeze cumetria, Ciolacu i-a botezat un copil lui Romașcanu și a devenit Nașu’.

Și acum, întrebare: care din cei doi e fiul unui procuror comunist care a băgat în pușcărie zeci de buzoieni înainte de 1989, pentru ‘vina’ de a nu fi respectat moravurile societății socialiste multilateral dezvoltate?”, a scris Turcescu pe Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here