Klaus Iohannis: Nu am plecat în vacanță de doi ani. Am stat să păzesc România de PSD-işti

Sursa foto: Inquam Photos/George Călin

PreşedinteleKlaus Iohannis a declarat miercuri,în conferinţa de presă susţinută la sediul PNL, că în cinci ani a fost plecat în trei vacanţe, iar în ultimii doi nu a mai plecat deloc, fiindcă a stat să păzească România de PSD-işti.

Întrebat în legătură cu vacanţele sale şi şi cu modul său de lucru, preşedintele a explicat că o sptămână normală de muncă la Cotroceni – începe luni şi se termină vineri sau sâmbătă, iar ziua de lucru începe dimineaţa şi nu se ştie când se termină.

În legătură cu vacanţele.preşedintele a remarcat: ”E foarte interesant că lumea a urmărit, sper, cu drag cum preşedintele lor reuşeşte să rupă câte o zi mi-a făcut mare plăcere să merg la munte, să mă întâlnesc şi acolo cu români”.

”Am fost plecat în total în cinci ani în trei vacanţe. Trebuie să vă spun – chiar dacă am fost plecat, am lucrat. Preşedintele nu are dreptul la concediu, nu există concediu pentu preşedinte. Şi când am fost plecat, mi-am luat mapa, pixul,  actele şi am lucrat. În ultimii doi ani nu am mai avut vacanţe deloc, fiindcă am stat să păzesc România de PSD-işti”,a declarat Iohannis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here