Alegeri prezidențiale 2019. Ministrul moldovean de Interne a votat pentru un președinte al tuturor românilor

sursa: Andrei Năstase / Facebook

Andrei Năstase, ministrul de Interne al Rep. Moldova, a votat în cadrul alegerilor prezidențiale românește. Politicianul moldovean, care are și cetățenia română, a mers la secție de votare din Chișinău ca să-și îndeplinească datoria civică. Andrei Năstase i-a încurajat pe toți românii din Basarabia să-i urmeze exemplul și aleagă un președinte al tuturor românilor.

„Am votat astăzi, alături de familia mea și de colegii mei, pentru România normală, ancorată ferm în valorile fundamentale ale civilizației europene, în democrație și libertate. Am exprimat totodată un vot pentru o legătură cât mai strânsă și trainică între românii de pe cele două maluri ale Prutului, pentru aprofundarea comuniunii noastre de limbă, cultură și istorie. 

Am votat pentru un președinte al tuturor românilor și care ne reprezintă cu demnitate pe toți, oriunde în lume. Îi îndemn pe toți cetățenii români din Republica Moldova și de pretutindeni să își facă timp pentru a lua parte la cel mai important scrutin prezidențial din istoria recentă a României!” a scris Andrei Năstase pe Facebook.

Ministrul de Interne de la Chișinău și lider al blocului pro-european ACUM a fost susținut intens de PNL. În campania pentru alegerile parlamentare din Rep. Moldova, liderii liberali au trecut Prutul ca să îl susțină pe Andrei Năstase. De asemenea, politicianul basarabean a participat și el la unele evenimente electorale ale PNL și ale lui Klaus Iohannis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here