Klaus Iohannis: „PSD încearcă tot felul de manevre. Le cer românilor maximă vigilenţă”

Klaus Iohannis
Foto: Inquam Photos/George Călin

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni seară, la sediul PNL, că ”PSD încearcă tot felul de manevre” imediat după primul tur de scrutin şi le cere românilor ”maximă vigilenţă” şi să meargă la vot.

”Deja PSD-ul încearcă tot felul de manevre şi vreau să cer românilor maximă vigilenţă când este vorba de PSD. Maximă vigilenţă nu înseamnă să ne temem, dar înseamnă să fim foarte atenţi şi să merge a vot. Ar fi foarte, foarte păcat să repetăm greşeala din 2016 când, prin absenteismul românilor la alegerile parlamentare, a fost adus la putere PSD-ul şi iată că am avut nevoie de aproape trei ani până i-am înlăturat de la butoanele puterii după ce PSD-ul a arătat că una a promis şi alta a vrut să facă de fapt. PSD-ul a vrut să-şi subjuge întreg statul român”, a declarat Klaus Iohannis, luni, la sosirea la sediul PNL.  

Întrebat dacă este mulţumit, preşeditele a spus că ”rezultatul este unul conform aşteptării” şi că este ”foarte mulţumit”.  Klaus Iohannis anunţă, de asemenea, că va continua campania şi că crede ca va mai atrage tineri de partea sa. 

În ceea ce priveşte o dezbatere faţă în faţă cu contracandidatul său, Viorica Dăncilă, Klaus Iohannis spune că-şi va concentra campania pe întâlnirile cu alegătorii. 

”Încearcă PSD-ul să atragă atenţia prin tot felul de manevre. Pot să vă spun de pe acuma  –  urmează, sigur, să discut şi cu colegii şi cu colegele în şedinţa de campanie –  eu mă voi concentra pe întâlnirile cu alegătorii în campnia pentru turul doi” a răsuns Klaus Iohannis”, a mai spus Iohannis.  

Şeful statului a participat la o întâlnire cu liderii liberali, la sediul PNL din Bucureşti. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here