În urmă cu o săptămână, televiziunile de știri relatau despre o explozie petrecută într-un apartament aflat la demisolul unui bloc din Popești-Leordeni, localitate de lângă București. Ce se cunoaște mai puțin este cauza exploziei și faptul că mai mulți locatari s-ar fi infectat apoi cu coronavirus.

O explozie s-a produs duminică seara la demisolul unui bloc din Popești-Leordeni, localitate de lângă București. Un bărbat a fost rănit și a fost transportat la spital pentru îngrijiri. Mai multe apartamente din imobilul respectiv sunt afectate.Barbatul rănit locuia în apartamentul unde a avut loc explozia și are arsuri pe 35 la suta din suprafața corpului, este destul de grav și a fost transportat la Spitalul Bagdasar-Arseni din București.

Cel mai probabil, deflagrația s-a produs din cauza unei acumulări de gaze. Zece apartmente au fost afectate: cinci dintre ele, aflate la demisol, au avarii mai mari, iar alte cinci, de la parter, au ușile de la intrare deformate”, relata Digi24.

În spatele acestei relatări se află însă o poveste ireală, dezvăluită pentru aktual24.ro de un locuitor al blocului în care se află apartamentul explodat.

Cauza exploziei ar fi fost de fapt intenția proprietarului apartamentului de a se sinucide. Deprimat că a fost părăsit de soție, care i-a luat și copilul, barbatul (51 de ani) a dat drumul la gaze și a așteptat să se acumuleze cat mai multe. Apoi el a aprins un chibrit.Explozia a zguduit puternic blocul, zburând ușile multor apartamente, așa cum au relatat televiziunile de știri. Mai puțin se știe că, două etaje deasupra sinucigașului, se afla o persoană cu coronavirus care era izolată în casă. După explozie, mai toți locatarii au ieșit panicați în curtea blocului. Locatarul infectat cu coronavirus nu a făcut excepție, a ieșit și el fugind din casă, îngrămădindu-se apoi printre vecinii lui.

Sursa a precizat că, în urma acestui incident, mai mulți locatari ai blocului afectat de explozie sunt în acest moment și ei infectați cu coronavirus.

Polițiștii din Ilfov anchetează cazul, în cadrul unui dosar penal, pentru distrugere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here