Foto: IQUAM/Octav Ganea

Avocata Laura Vicol – cunoscută pentru clienții săi, printre care și persoane acuzate de cămătărie, și achitată definitiv în 2018 într-un dosar de corupție – va fi membru în Comisia Juridică. Anunțul a fost făcut de Marcel Ciolacu, președintele PSD.

Întrebat într-o conferință de presă ce o recomandă pe Laura Vicol să fie candidată a PSD, Ciolacu a spus: ”Am auzit că singurul lucru major care i se impută e că a avut niște clienți – toți avem dreptul de a fi apărați. Experiența sa de avocat o recomandă să fie membru în Comisia Juridică, nu văd un lucru rău. Să judec un om în funcție de de clienții săi, nu mi se pare corect”.

Laura Vicol a fost avocata multor personaje controversate, printre care unul dintre liderii Clanului Sportivilor, cămătarii Nuţu şi Sile Cămătaru, fostul colonel SRI, Daniel Dragomir.

În 2019, ea a fost anunțată de Sebastian Ghiță drept candidată pe un loc fruntaș la europarlamentare pe listele partidului PRU, cu orientare puternic anti-europeană. Ghiță anunța la acel moment că PRU va avea un program anti-UE și suveranist. El a vorbit despre presupusa amenințare a migranților musulmani și despre nevoia unei Românii creștine – elemente identice cu discursul politic al lui Viktor Orban.

Laura Vicol este o prezență constantă la Antena 3 și RTV. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here