Personaj exotic al showbiz-ului românesc, Laurette Attindehou (37 de ani) a dat cu subsemnatul la Poliție, după ce, în jurul orelor 21.30, a fost bătută de un bărbat, într-o cameră de hotel de lângă Banca Națională, scrie Newsweek.ro.

Administratorul hotelului a auzit țipete dintr-o cameră și a chemat Poliția. În camera respectivă se afla Laurette cu un bărbat, între cei doi având loc o bătaie în toată puterea cuvântului. Hotelul de trei stele, unde s-a petrecut incidentul, este o clădire veche situată pe Lipscani, scrie sursa citată.

Alertați de administratorul imobilului, Polițiștii de la secția 10 au ajuns la fața locului la ora 21.30 și i-au condus pe cei doi scandalagii la secție, pentru declarații. Respectivul bărbat prezenta echimoze la gură și un dinte lipsă, iar Laurette avea vânătăi pe tot corpul.

Potrivit cancan.ro, Laurette s-ar fi înțeles cu un bărbat, pe nume M.T. să întrețină relații intime la hotelul Palace din Centrul Vechi.

Cel din urmă era dispus să-i ofere suma de 5.000 de euro în schimbul serviciilor sale. După ce au căzut de acord, personajele s-au întâlnit la hotel pentru cele discutate, iar înainte de asta M.T. i-ar fi arătat vedetei de televiziune borseta în care se aflau banii.

După ce s-a consumat actul intim dintre cei doi, bărbatul i-a reproșat femeii că „nu face 5.000 de euro” și ar fi vrut astfel să-i ofere doar 300 de euro. Laurette s-a simțit nedreptățită, așa că s-a repezit la borseta unde se aflau banii, iar el pentru a împiedica asta ar fi mușcat-o de deget pe femeie.

În seara zilei de 9 martie, Laurette a fost victima unei agresiuni. În prezent eu și clienta mea ne gândim dacă vom depune plângere penală. Semnele agresiunii de pe corpul Laurettei sunt ușoare”, se arată în comunicatul avocatului lui Laurette. Acesta a precizat ca imediat după incident, a mers cu clienta lui la Poliție și apoi la INML.

Nu se știe motivul care a generat această agresiune. A fost un atac spontan, care a luat-o prin surprindere. Am fost cu ea la Poliție marți seară. Ea are urme de violență la nivelul corpului pe mai multe părți. Sângele care se vedea pe persoana de sex masculin era al lui Laurette. A fost o violență destul de gravă. Psihic este destul de grav. Mai sunt alte persoane care au sunat la 112 și care au fost alertate de strigătele lui Laurette. Vrem să analizăm o altă încadrare puțin mai gravă decât cea de agresiune. Marți noapte ne-am prezentat la INML, azi vom merge din nou”, a declarat avocatul vedetei, la Xtra Night Show, potrivit click.ro.

Laurrete nu a vrut să facă nici un fel de declarații pe marginea incidentului violent petrecut la hotel, declarând că este încă în stare de șoc.

*Necazuri și pentru iubitul ei, Magaye Gueye, fotbalist la Dinamo

Laurette Atindehou l-a susținut public pe iubitul ei, Magaye Gueye (30 de ani), fotbalist la Dinamo, care a fost testat pozitiv la cocaină. Modelul a postat o imagine cu Gueye pe Instagram și mesajul: „Te iubesc în franceză, te iubesc în toate limbile!! Te iubesc pentru ceea ce ești și te voi iubi orice ar fi!!! Voi fi mereu cu tine, indiferent ce spun oamenii, te voi iubi din toată inima, curaj și vom trece peste asta. Te iubesc, iubirea mea”.

Atacantul Magaye Gueye (30 de ani) a fost prins dopat cu cocaină în urma controlului efectuat de ANAD la derby-ul dintre Dinamo și FCSB, din optimile Cupei României, câștigat de Dinamo cu 1-0.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here