Laura Codruta Kovesi

László Kövér, liderul Parlamentului Ungariei, a acuzat-o pe Laura Codruţa Kovesi, procurorul-şef al Parchetului European, că e agent străin, informează Hungary Today.

În timpul dezbaterii asupra pachetului de redresare economică a UE, László Kövér, liderul Parlamentului Ungariei, a acuzat-o pe Laura Codruţa Kovesi, procurorul-şef al Parchetului European, că e agent străin şi a spus că Ceauşescu ar fi mândru de ea dacă ar vedea-o.

Kover o acuză pe Kovesi că şi-a câştigat renumele prin lansarea a zeci de anchete împotriva adversarilor politici, printre care şi primari maghiari.

Liderul Fidesz a adăugat că sute de mii de apeluri telefonice au fost interceptate ca urmare a unei colaborări între DNA şi Securitate

„Au fost acuzaţi complet pe nedrept, duşi de la familiile lor în zori în maşina unei unităţi de comandă. În acest timp, sute de mii de apeluri telefonice au fost interceptate ca urmare a unei colaborări între DNA şi Securitate. Ei bine, dacă tovarăşul Ceauşescu ar fi în viaţă, ar fi mulţumit dacă ar vedea ce fac în România”, a spus László Kövér, liderul Parlamentului Ungariei.

2 COMENTARII

 1. UNGARIA NU SE BUCURA DE NICI UN SUCCES AL NOSTRU !
  EU MI AS SCHIMBA NUMELE DE
  KOVESI SA MA LASE CU TIMPENIILE LOR IN PACE !
  AU AVUT DESTUI SPIONI LA NOI SI INCA MAI AU !
  ASA CA SA NU MAI UMBLE CU CIOARA VOPSITA CA ODATA LE VOPSIM NOI
  ROSU ALB VERDE SI LE TRIMITEM LA EI !

 2. Agent străin de ce? De Ungaria, de România? În ce sens agent străin?
  Dacă ar fi agent american/german/sovietic, atunci i-ar ancheta pe primarii unguri? Și dacă ar fi agent romàn i-ar ierta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here