Liderul separatist prorus din Doneţk: Rusia ar trebui să lanseze următoarea fază a campaniei din Ucraina

Sursa: captură video

Liderul separatiştilor proruşi din Doneţk, Denis Puşilin, afirmă, marţi, că Moscova ar trebui să lanseze următoarea etapă a campaniei militare în Ucraina, după ce va ajunge la frontierele regiunii Doneţk, relatează Reuters, potrivit News.ro.

Denis Puşilin, liderul autoproclamatei Republici Populare Doneţk, a declarat în cadrul unei emisiuni ruseşti difuzate online că următoarea fază a intervenţiei militare a Rusiei este crucială în urma incidentelor de securitate din afara regiunii.

El a invocat exploziile care au avut loc luni la Tiraspol, capitala regiunii separatiste a Republicii Moldova, Transnistria, la graniţa cu Ucraina, precum şi acuzaţiile ruseşti potrivit cărora forţele ucrainene au bombardat regiunile Rusiei de la graniţa cu Ucraina.

”Ritmul în care operaţiunea (militară) ajunge la graniţele noastre este important pentru noi pentru a lansa următoarea sa fază, care este necesară după incidentele la care am fost martori în regiunile de frontieră ale Transnistriei şi Rusiei”, a declarat Puşilin, potrivit agenţiei de presă RIA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here