Lista lui Ciolacu cu canidați integri și profesioniști: Iordache, Șerban Nicolae, deputatul „Șaorma”

Foto: INQUAM/George Călin

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, vineri, pe Facebook, că pe lista partidului la parlamentare se vor găsi oameni integri, profesioniști, în timp ce liberalii vor defila cu „interlopii, traseiștii și impostorii”.

Totuși, la Antena 3, post care s-a aflat în prima linie a atacurilor PSD la adresa justiției și statului de drept, Ciolacu afirmase anterior că oameni ca Șerban Nicolae și Florin Iordache vor fi pe listă. „Nu au probleme penale”, a fost argumentul lui Ciolacu. O altă „stea” pusă de PSD pe o poziție eligibilă la parlamentare este Adrian Solomon, poreclit și „Șaorma”.

Postarea lui Marcel Ciolacu:

  • „România traversează cea mai gravă criză sanitară și economică din istorie. Un guvern competent și responsabil ar fi lucrat alături de specialiști pentru a scoate România din impas. Din păcate, nu s-a întâmplat așa și țară noastră se află aproape de un dezastru.
  • Trebuie să schimbăm acest lucru. Noul PSD și-a asumat că va fi întotdeauna doar pe agenda românilor. Nouă echipa a PSD înseamnă oameni integri, profesioniști și recunoscuți în domeniile lor de activitate. Așa cum este domnul doctor Rafila. Și mulți alții care vor intră în viitorul Parlament.
  • Trebuie să aducem în Parlament o echipă puternică cu care să putem implementa ideile din programul de guvernare, planul nostru pentru a rezolva cât mai rapid criză sanitară, pentru a crește apoi economia și nivelul de trăi al oamenilor. Suntem cel mai mare partid din România și este normal că oamenii să aștepte altceva de la noi. Noul PSD înseamnă profesionalism. PNL a rămas cu interlopii, traseiștii și impostorii.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here