Liviu Pop demisionează din PSD, nemulțumit de listele pentru parlamentare. Îl acuză pe Zetea de „conducere dictatorială”

Senatorul Liviu Pop a anunțat că demisionează din PSD. Acesta a fost recent tras pe linie moartă în partid, neapucând un loc pe listele pentru alegerile parlamentare.

Motivul invocat de Liviu Pop pentru această decizie îl reprezintă șeful PSD Maramureș, Gabriel Zetea, care l-a scos de pe lista pentru parlamentare. Pop îl acuză pe Zetea de conducere „dictatorială”.

„Este o decizie grea pentru mine în aceste momente dificile pentru partid, dar nu pot accepta să fac parte dintr-o organizație condusă dictatorial de către Gabriel Valer Zetea care nu respectă statutul PSD și nici ultimul vot din Comitetul Politic Județean”, a scris luni seară, într-o postare pe Facebook, Liviu Pop.

„Nerespectarea deciziilor democratice ale PSD de către acesta, coroborat cu aceeași conduită greșită din campania electorală recentă, mă determină să fac acest lucru”, a subliniat Pop.

„A condus și pierdut ultimele 3 campanii electorale și își dorește același lucru și pentru a 4 a oară. Mai mult, doamna puternică din spatele lui l-a determinat să nu respecte hotărârea democratică a 91 de primari, viceprimari si președinți de organizații locale PSD Maramureș. Rămân același om care se va implica în a ajuta pe fiecare maramureșean și nu numai. Totodată, rămân alături de toți colegii și colaboratorii cu care am lucrat în ultimii ani. Îmi rezerv dreptul de a analiza revenirea în PSD doar după ce Gabriel Valer Zetea nu va mai fi președintele organizației PSD Maramureș. Să auzim numai de bine și succes tuturor candidaților”, se mai arată în postarea fostului social-democrat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here