Lucian Bode: M-am uitat cu îngrijorare la factura pe luna decembrie. Cât are de plătit ministrul de Interne

Foto: Inquam Photos / SIlviu Filip

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a afirmat, joi, că a primit facturi totale de 1.700 de lei pentru luna decembrie, deşi în septembrie a plătit ”trei sute şi ceva de lei”. ”M-am uitat cu îngrijorare la factura pe luna decembrie”, a afirmat ministrul, precizând că stă în chirie, iar proprietarul este persoană juridică şi nu va beneficia de compensare, notează News.ro.

Lucian Bode a fost întrebat, joi, dacă a primit factura la energie şi a răspuns: ”Mi-a venit factura la energie. Eu stau în chirie aici, m-am uitat şi eu pe luna septembrie, aveam undeva energie electrică – gaze naturale, trei sute şi ceva de lei. Cu îngrijorare m-am uitat la factura de pe luna decembrie; undeva la 1.700 de lei, energie electrică şi gaze naturale”.

Bode a precizat că factura vine proprietarului, persoană juridică.

”Menţionez faptul că contractul este pe proprietar, iar proprietarul este persoană juridică, aşadar speranţele mele de a beneficia proprietarul de o compensare sunt zero”, a mai declarat Bode.

Milioane de consumatori din întreaga ţară au primit facturi uriaşe la energie şi gaze naturale pentru luna decembrie, autorităţile adoptând un sistem de plafonare, însă acesta nu se aplică retroactiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here