Ludovic Orban, avertisment pentru bugetarii leneși: Găsim peste tot urme de indolență. I-a durut la bască

Sursa foto: Inquam Photos/George Călin

Premierul Ludovic Orban i-a avertizat din nou pe funcționarii din ministere că pierderea de vreme nu va fi tolerată. Șeful guvernului a spus din nou că bugetarii care nu se țin de treabă nu își vor păstra locurile de muncă. 

„Bugetarii care îşi fac treaba nu au de ce să se teamă, îşi vor păstra locul de muncă.În schimb, cei care au intra pe uşa din dos, care vin la serviciu să bea cafele, nu au ce căuta în sistemul public.

În fiecare zi găsim mostre de indolenţă. I-a durut la bască.

Pe mine mă interesează ca cei care conduc ministere, agenţii publice, să mişte lucrurile, să servească cetăţeanul, nu să-l ţină la coadă. La Oradea avem un bun exemplu de digitalizare. Se poate urmări dacă funcţionarii îşi fac treaba.” a spus Ludovic Orban la RomâniaTV. 

Aseară, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a publicat o listă a angajaților Ministerului Muncii care sunt membri în diverse Consilii de Administrație, unii dintre ei numiți politic.

Guvernul PSD a plecat, toți secretarii de stat PSD, toți președinții, vicepreședinții de oficii și, în general, toată clientela PSD va părăși guvernarea liberală, pentru că noi nu acceptăm să lucrăm cu cei care și-au bătut joc de România în ultimii trei ani de zile” a spus Orban săptămâna trecută.

În primele zile de la preluarea funcției de premier, Ludovic Orban a concediat zeci de secretari de stat puși de PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here