Directorul general al companiei aeriene TAROM, Mădălina Mezei, a fost demisă marți din funcţia de director. Premierul desemnat să formeze guvernul, Ludovic Orban (PNL), a declarat miercuri seară la B1TV că în TAROM se vorbește că demiterea a venit pentru că în ziua moțiunii de cenzură, nu au fost ținute la sol o parte din avioane astfel încât parlamentarii din teritoriu să nu mai aibă cu ce să ajungă la vot și astfel să reziste Guvernul Viorica Dăncilă.

Asta se vorbește la TAROM, să nu credeți că inventez”, a zis Ludovic Orban. Înainte de declarația lui Orban, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat la Antena 3 că nu este nimic adevărat și că directorul general TAROM a fost schimbat pentru că nu a vrut să semneze un contract pentru achiziția de avioane așa cum stabilise Consiliul de Administrație.

Mădălina Mezei a fost demisă marți din funcţia de director general al companiei aeriene Tarom. Consiliul de Administraţie al companiei l-a numit pe pilotul Valentin Gvinda în funcţia de director. Mădălina Mezei fusese numită director general de Consiliul de Administraţie al Tarom pe 19 iunie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here