Luis Lazarus, lider al protestelor anti-restricţii, are COVID-19

După ce, în urma unui test PCR, a fost confirmat pozitiv cu virusul SARS-COV-2, realizatorul tv Luis Lazarus a fost internat în spital, joi, informează România Tv.

Familia realizatorului de televiziune nu a confirmat şi nici infirmat informaţia apărută în spaţiul public, transmite sursa citată.

O sursă apropiată a confirmat că Luis Lazarus a avut simptome de răceală, iar miercuri seară se simţea bine. Ulterior, el s-ar fi testat. Ajuns în spital, acesta are probleme grave cu saturaţia de oxigen.

Luis Lazarus s-a făcut remarcat în ultimul an prin faptul că a participat la numeroase proteste faţă de restricții care au avut loc în România. La începutul pandemiei, Luis Lazarus spunea că primul caz de COVID-19 din România nu a fost real:

„”Se continuă psihoza coronavirus, desigur fără nicio logică! China anunța că a vindecat recent doi pacienți la 96 și respectiv 98 de ani! Numărul pacienților vindecați e mai mare decât al celor infectați! Au fost 95 de mii, din care s-au vindecat peste 51 de mii!!! Noi am avut pacienți care s-au vindecat fără să ia vreun medicament, cum spuneam, cu ciorbiță și fripturică! Primul caz nici nu a fost real! Practic italianul nu a îmbolnăvit pe nimeni, deși a călătorit cu avionul de două ori și s-a întâlnit cu multă lume in țară!!!”, a spus realizatorul TV în martie 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here