Daniel Ghiță, deputat PSD, a scris, pe pagina sa de Facebook, că românii nu trebuie să mai aleagă conducători francezi sau nemți, întrucât aceștia “nu iubesc poporul român“, scrie Newsweek.ro.

Luptătorul Daniel Ghiță a fost propulsat de familia Firea-Pandele pe locul I pe listele PSD-Ilfov, la Camera Deputaților.

În septembrie 2020, Daniel Ghiță a cerut desființarea DNA și arestarea lui Nicușor Dan.

Ghiță a mai anunțat că vrea scoaterea STS din procesul de supraveghere a alegerilor și a decretat că masca scade imunitatea.

Antena 3 a anunțat că Florentin Pandele l-a convins să candideze. 

Deputatul PSD Daniel Ghiță: avem două colonii

Acum, parlamentarul PSD a lansat, pe Facebook, un atac extrem de dur împotriva francezilor și germanilor.

Nu va mai alegeți nemți sau francezi conducători, pentru ca aceștia nu iubesc poporul român. Vă faceți robi, voi și copiii vostri, așa cum sunt de 200 de ani….Istoria propaganda de a ridica pe Carol I, este făcută sa credeți că trebuie sa fim sun colonie“ (sic!), a scris Ghiță. El a mai anunțat că merge la slujbă, întrucât nimeni nu-i poate lua credința. “Eminescu ne vorbea despre “ școliți la Paris . Aceștia sunt cancerul României. Avem doua colonii în România: francezi și nemții. Românii au ajuns vânați și umiliți în propria țară!“, a mai scris deputatul. Newsweek România a preluat postarea deputatului PSD fără să schimbe nimic din textul său. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here