Mandat de arestare pe numele cântărețului Marilyn Manson

Foto: Wikipedia

Poliția din statul american New Hampshire a emis un mandat de arestare pentru cântărețul Marilyn Manson, sub acuzații de agresiune.

Marilyn Manson, în vârstă de 52 de ani, este acuzat de două fapte de agresiune, în una din ele – care a avut loc în 2019, în timpul unui concert din Gilford – fiind implicat un operator video, relatează BBC.

Într-un comunicat, poliția a transmis că artistul și agenții săi „au fost înștiințați cu privire la mandat de ceva timp”, însă nu au făcut niciun demers pentru a răspunde acuzațiilor.

Comunicatul emis de Departamentul de Poliție din Gilford spune că fiecare acuzaţie poate duce la o condamnare cu închisoare pe o perioadă mai scurtă de un an şi la o amendă de până la 2.000 de dolari.

Poliția a mai adăugat că presupusele agresiuni „nu sunt de natură sexuală”.

Marilyn Manson, al cărui nume real este Brian Hugh Warner, nu a făcut până acum niciun comentariu public cu privire la această situație.

La începutul acestei luni, Ashley Walters, fosta asistentă, l-a dat în judecată pentru agresiune sexuală. Echipa juridică a femeii a depus o plângere în California în care se spune că Manson era un șef violent, care le spunea prietenilor că o pot pipăi și săruta pe Ashley Walters În plus, aceasta ar fi fost obligată să lucreze și 48 de ore la rând.

Echipa lui Manson a „negat vehement orice acuzație de agresiune”.

În februarie, Manson a întrerupt colaborarea cu casa de discuri Loma Vista Recordings, după ce a fost acuzat de actrița Evan Rachel Wood că ar fi fost „abuzată”.

Manson a negat și aceste acuzații, spunând că sunt „denaturări oribile ale realității”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here