Marcel Ciolacu, despre scandalul sexual în care este implicat Aurel Bălăşoiu

După scandalul sexual în care Aurel Bălăşoiu a fost implicat, liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, joi, că i-a cerut acestuia să-şi dea o demisie de onoare. El a comentat ironic iniţiativa PNL privind o petiţie prin care i se cere deputatului renunţarea la mandatul din Parlament, afirmând că ”restul, cu fandoseli şi strângeri de semnături, speculaţii de genul ăsta, nu veniţi, că nu intru în acest circ”, relatează News.ro.

Liderul PSD a afirmat că nu a avut nicio discuţie cu deputatul Aurel Bălăşoiu, după excluderea acestuia din partid.

”Nu. Absolut nicio discuţie. A vorbit cu liderul de grup. Am votat şi am propus colegilor mei (excluderea din partid – n.r.). Nu poate fi exlus din Parlament. Dacă doriţi să susţin proecte politice care nu au nicio treabă cu legile statului român, nu mă puneţi, că nu o să o fac, că nu sunt ipocrit”, a comentat Ciolacu.

El a precizat că, ”în momentul în care românii te aleg, doar românii te pot schimba”.

”Eu i-am cerut domnului Bălăşoiu să-şi dea o demisie de onoare. Restul, cu fandoseli şi strângeri de semnături, speculaţii de genul ăsta, nu veniţi, că nu intru în acest circ”, a spus preşedintele PSD, despre solicitarea liberalilor ca acesta să renunţe la mandatul din Parlament.

Despre acuzaţiile care i se aduc lui Bălăşoiu, Ciolacu a răspuns: ”Am avut informaţii suficiente”.

Preşedintele Senatului, Alina Gorghiu, a iniţiat o petiţie prin care solicită demisia din Parlament a deputatului Aurel Bălăşoiu, în cazul căruia Parchetul ICCJ s-a sesizat din oficiu pentru act sexual cu un minor şi face cercetări, în alt dosar, pentru viol, deschis în urma unei sesizări. ”A fi parlamentar presupune în primul rând să reprezinţi un model pentru cetăţeni. Nu este cazul deputatului Bălăşoiu”, a arătat Gorghiu.

Deputatul Bălăşoiu, despre imaginile compromițătoare: Nu sunt eu. Nu îmi dau demisia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here