A avut ghinionul de-a fi printre primele victime „celebre“ ale coronavirusului, dar şi norocul de a-şi descoperi noi valenţe în timpul pandemiei. Marcel Pavel vorbeşte într-un interviu despre cel mai greu an al său.

Întrebat dacă pandemia i-a produs o pagubă financiară substanţială, Marcel Pavel a confirmat.

Da, ca tuturor, de altfel. Eu am resimţit poate mai acut decât alţii, pentru că am de întreţinut opt persoane – printre care mama şi un frate mijlociu, care a fost operat pe cord. Gândeşte-te că ultimul concert l-am avut pe 7 martie, când eram în turneu cu Filarmonica din Botoşani şi urma să am spectacol la Vaslui. Iar în curând se împlineşte anul de când nu am mai avut activitate concertistică. Am stat cu familia cel mai mult din istoria vieţii mele, dacă pot să spun aşa. A fost o experienţă fericită, dar n-aş dori să se prelungească, sincer să fiu.

Dintre persoanele publice, cred că eu am fost cel mai arătat cu degetul! Ba pentru că eu aş fi îmbolnăvit echipa de la „Te cunosc de undeva!“, ba că aş fi fost plătit de nu ştiu cine ca să spun că sunt infectat! Nişte aberaţii! Am trecut printr-un adevărat coşmar! Mulţi or fi crezut că îi păcălesc, pentru că am avut intervenţia aceea nefericită din primele zile petrecute în spital, când credeam că am doar o simplă gripă. Dar după aceea mi-a fost foarte rău, am fost la limită! Iar dintre cei care m-au hulit, cel puţin jumătate au înţeles că nu e de glumă, pentru că s-au infectat ei înşişi ulterior. Ştii ce m-a uimit? Că au fost oameni de televiziune care mă ştiu şi m-au sunat atunci, le-am trimis poze, date medicale şi copii după examenele mele de laborator şi tot ei au spus seara că nu am nimic. Şi tocmai lor li s-a întâmplat acelaşi lucru”.

Interviul integral poate fi citit AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here