Bilanţul morţilor de COVID-19 din Regatul Unit a crescut cu 439 de noi decese în ultimele 24 de ore, numărul total al acestora fiind luni, la ora 16:00 GMT, de 5.373, a anunţat Ministerul Sănătăţii, citat de Reuters şi AFP, citate de Agerpres.

Potrivit sursei citate, luni, 6 aprilie, la ora 08:00 GMT, fuseseră testate în total 208.837 de persoane, din care 51.608 au fost depistate pozitiv.

Deşi bilanţul total al morţilor de COVID-19 este acum de 5.373 în Regatul Unit, este a doua zi consecutivă de scădere a numărului de decese.

Premierul britanic Boris Johnson, spitalizat duminică după zece zile de izolare în urma infectării cu coronavirus, va mai rămâne internat, a anunţat luni purtătorul său de cuvânt.

‘Prim-ministrul s-a simţit bine noaptea trecută la spitalul (St.) Thomas din Londra şi este bine dispus. El rămâne în spital sub observaţie’, a precizat oficialul pentru presă.

Ulterior, Johnson a comunicat prin Twitter: ‘La sfatul medicului, m-am internat pentru unele teste de rutină, deoarece am în continuare simptome de coronavirus. Sunt într-o stare de spirit bună şi menţin contactul cu echipa mea; colaborăm pentru combaterea virusului şi pentru siguranţa tuturor’.

Boris Johnson, în vârstă de 55 de ani, depistat pozitiv în 27 martie, este primul lider al unei mari puteri despre care s-a confirmat că este purtător al virusului SARS-CoV-2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here