„Mărţişoare de 20.000 euro”. Ciucu spune că a găsit jafuri ca-n filme la Primăria Sector 6 și anunță că publică „contractele cu nume, prenume, firme”

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, acuză că instituţia ”a fost jefuită” în ultimii ani şi anunţă că săptămâna viitoare va publica toate contractele de achiziţii ale fostei conduceri. Ciucu afirmă că s-au cumpărat doar mărţişoare în valoare de 20.000 de euro, transmite News.ro.

”Primăria Sectorului 6 a fost jefuită! Mărţişoare de 20.000 de euro! Atât a dat doar pe mărţişoare, la solicitarea DG Comunicare, Primăria S6! (…) Incredibil, cum am fost furaţi în aceşti 4 ani! Cui să-i dai, frate, mărţişoare de 20.000 de euro? Hai să fim serioşi”, a anunţat, joi, pe Facebook, primarul Sectorului 6.  Acesta a precizat că va publica toate contractele încheiate de fosta conducere a instituţiei.  

”Acesta este doar un teasing, doar un contract. Săptămâna viitoare public contractele cu nume, prenume, firme etc. Pe asta s-au dus banii de investiţii! Nu pe străzi, nu pe anvelopări, nu pe parcări sau investiţii în pieţe. S-au tocat în acest fel milioane şi milioane”, a mai scris Ciucu pe Facebook. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here