Mărturisire emoționantă despre Cristina Țopescu: „Totul era negru. Era complet stoarsă de energie și plângea încontinuu”

cristina topescu
Foto: Facebook

Descriere emoționantă a ultimilor ani din viața Cristinei Țopescu. Una dintre cunoștințele realizatoarei TV, Sara Turetta, a lăsat un comentariu la o știre postată pe Twitter de Alison Mutler în care a descris starea de spirit în care se afla Cristina Țopescu în ultimii ani.

Sara Turetta, fondatoarea ONG-ului „Save the Dogs and Other Animals” (n.r. „Salvați câinii și alte animale”), a cunoscut-o pe Cristina Țopescu în timpul unei conferințe din Milano: „A adus-o pe Brigitte Bardot la București, în 2001, să-l întâlnească pe Iliescu, în încercarea de a opri măcelul câinilor (n.r. actrița franceză l-a înduplecat atunci și pe Traian Băsescu să renunţe la ideea uciderii câinilor vagabonzi). A contactat presa italiană și atunci am cunoscut-o, în timpul unei conferințe de la Milano. Iubea cu disperare câinii…”.

Turetta spune că o cunoștea „destul de bine” pe Cristina Țopescu. În urmă cu doi ani, susține italianca, prezentatoarea TV a luat decizia să plece din România, țară pe care nu o mai suporta.

„O știam destul de bine… M-a rugat să o ajut când a luat decizia de a se mute la Toscana, acum doi ani. Nu mai suporta România. Ultima dată când am văzut-o era complet stoarsă de energie și plângea încontinuu. Mi-a părut extrem de rău și am încercat să o înveselesc… Este atât de trist”, a scris Turetta pe Twitter.

Pe lângă cele două mesaje lăsate la știrea despre moartea Cristinei Țopescu, Sara Turetta a postat și un mesaj în italiană pe pagina personală de Twitter, în care susține că prezentatoarea TV era într-un „tunel” și că „totul era negru”: „Ultima dată când am luat masa împreună am încercat să-i insuflu speranță, vorbindu-i și despre noua noastră clinică. Dar era într-un „tunel”. Totul era negru pentru ea și voia să părăsească România pentru totdeauna. Îmi pare atât de rău că a murit așa”.

Realizatoarea de televiziune şi prezentatoarea Cristina Ţopescu a fost găsită fără viaţă, duminică seară, în locuinţa ei din oraşul Otopeni, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov. Ministrul Sănătăţii Victor Costache afirmă despre jurnalista Cristina Ţopescu, care era membru în echipa de comunicare a ministerului, că aceasta era un profesionist desăvârşit şi că nu-i vine să creadă că s-a stins, singură şi în tăcere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here