Medic: Să pronunţe cineva dintre oficiali cuvântul magic lockdown, pentru toată lumea, inclusiv pentru vaccinaţi

Reprezentanti ai MAI, MApN si ai Politiei Locale verifica respectarea de catre public a măsurilor impuse prin Ordonanța Militară numărul 4, in Bucuresti, lunii, 30 martie 2020. Inquam Photos / Bogdan Buda
Medicul Vasile Rădulescu din Bucureşti afirmă că este nevoie de lockdown pentru toată lumea, inclusiv pentru vaccinaţi, altfel riscăm ”să ne scufundăm de tot”. ”331 de decese nu reprezintă decât o mică parte din ce poate fi în perioada următoare”, susţine medicul, citat de News.ro.
”Să pronunţe cineva dintre oficiali, mai repede aşa, cuvântul magic LOCKDOWN. Pentru toată lumea. Inclusiv pentru vaccinaţi. Pentru că dacă o mai lălăim ne scufundăm de tot. Ştiu sigur că vaccinaţii nu se vor supăra, pentru că de, cei mai mulţi dintre ei au priceput în ce suntem, au suficientă empatie. De ce lockdown şi pentru ei? Pentru că nu avem timp să mai cernem între X şi Y. Presiunea e prea mare”, a scris, miercuri, pe Facebook, medicul Vasile Rădulescu din Bucureşti.
Potrivit acestuia,”la noi va merge doar cu măsuri dintre cele mai dure”.
”Îmi pare rău să tot zic asta. Doar că 331 de decese nu reprezintă decât o mică parte din ce poate fi în perioada următoare”, a mai scris medicul.
Grupul de Comunicare Strategică a anunţat miercuri 14.744 de noi cazuri de infectare cu coronavirus, din care 2.445 sunt în Bucureşti.
În ultimele 24 de ore, 328 de persoane – inclusiv un bebeluş şi doi tineri nevaccinaţi de 18 şi 19 ani – au decedat, acesta fiind cel mai grav bilanţ zilnic de la începutul pandemiei. Au fost raportate 3 decese din septembrie.
La ATI sunt internaţi 1.513 de pacienţi cu COVID-19. 400 de copii cu COVID-19 sunt în spital, 23 dintre ei fiind la ATI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here