Meghan Markle, soţia prinţului Harry, a pierdut în primă instanță procesul intentat ziarului Mail on Sunday care a publicat o scrisoare trimisă de ducesă tatălui ei

Sursa foto: wikipedia

Meghan Markle, soţia prinţului Harry, a pierdut prima rundă din procesul civil intentat ziarului britanic Mail on Sunday care a publicat o scrisoare trimisă de ducesă tatălui ei, scrie The Hollywood Reporter, citat de News.ro. Markle a acţionat în judecată publicaţia pentru încălcarea intimităţii.

Mail on Sunday a publicat în 2018 un articol care cuprindea fragmente dintr-o scrisoare pe care ea i-a trimis-o tatălui ei, Thomas Markle.

În procesul civil intentat ziarului şi companiei Associated Newspapers, americanca susţine că Mail on Sunday a încălcat drepturile de autor, a folosit abuziv informaţii personale şi a încălcat legea britanică privind protejarea datelor.

Associated Newspapers neagă acuzaţiile, mai ales pe cea potrivit căreia scrisoarea a fost prezentată într-un mod care i-a schimbat înţelesul.

O primă audiere a avut loc săptămâna trecută, prin videoconferinţă. Associated Newspapers a cerut atunci eliminarea mai multor părţi din caz.

Vineri, judecătorul Mark Warby a decis în favoarea companiei şi a eliminat părţi din cazul lui Markle şi a precizat că ele pot fi readuse într-un alt stadiu al procesului dacă vor avea un temei juridic.

1 COMENTARIU

  1. Nu-i nimic. Perseverenta cum e va intenta alte procese si nu le va pierde pe toate. Iar cele pe care le va cistiga ii vor reda pofta de viata mondena si sentimentul ca se afla in lumina reflectoarelor. Treptat, treptat va realiza ca nici n-are nevoie de altceva in viata pentru a fi fericita. Dar tare ne-am mira ca ce-o face fericita pe ea sa-l faca fericit si pe Harry. Unii barbati au prostul obicei de a tinti la aspiratii mai inalte. Iar daca detin si anvergura de a le realiza , nimic nu-i mai tine in mrejele unei fufe, oricit de ademenitoare ar fi ele. Asteptam momentul de trezire a lui Harry. Nu poate fi departe caci ce-i propune soaţa e ceva de o mediocritate ucigatoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here