Meghan nu a fost lăsată să participe la summitul regal prin telefon. Erau temeri că discuțiile nu vor rămâne private

sursa: The Royal Family / Facebook

Ducesa Meghan nu a fost lăsată să participe prin telefon la summit de la Sandringham, unde s-a decis viitorul ei și al soțului ei, Prințul Harry, în cadrul Casei Regale. Oficialii de la palat au respins o asemenea idee, deoarece s-au temut că cineva va trage cu urechea. „A fost o discuție de familie foarte confidențială, nu o teleconferință” a spus o sursă citată de Daily Mail.

La finalul întrevederii, Prinții Charles, William și Harry au plecat fiecare cu mașina lui. Ducesele de Sussex a fost singurul care a avut șofer, în timp ce tatăl și fratele mai mare au condus singuri.

Ieri, Regina Elisabeta a II-a a fost de acord dorința Ducilor de Sussex, care au spus că vor o viață mai independentă și mai puține îndatoriri regale.

„Familia mea a avut discuții foarte constructive despre viitorul nepotului meu și al familiei sale.

Familia mea și cu mine susținem pe deplin dorința lui Harry și Meghan de a-și croi o nouă viață ca o tânără familie. Deși am fi preferat ca ei să rămână membrii cu normă întreagă ai Familiei Regale, respectăm și înțelegem dorința de a trăi o viață mai independentă ca o familie, rămânând în același timp o parte importantă a familiei mele.” a transmis Regina Elisabeta a II-a printr-un comunicat, interpretat de mulți analiști drept neobișnuit de personal.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here