Meghan și Harry, la Oprah: De la gândurile sinucigașe, la relația proastă cu Prințul Charles

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle, au vorbit, în cadrul programului special „The Oprah Winfrey Show”, difuzat duminică seară, despre familia regală şi au dezvăluit că s-au simţit izolaţi în interiorul ei, că au rămas fără sprijin financiar şi că nunta lor a avut cu trei zile înainte de ceremonia transmisă în întreaga lume, transmite News.ro.

Ea a spus că a avut gânduri sinucigaşe, iar Harry a mărturisit că relaţia cu tatăl lui, prinţul Charles, s-a deteriorat, dar că „vindecarea” acesteia reprezintă una dintre priorităţile lui. Cei doi au spus că al doilea copil pe care îl aşteaptă este o fetiţă.

Ducele şi ducesa de Sussex au discutat timp de 2 ore cu Oprah Winfrey, iar interviul a fost difuzat de CBS în prime-time.

Oprah Winfrey şi Meghan Markle au vorbit despre cum familia regală a decis ca Archie, primul lor copil, să nu fie prinţ. Meghan a spus că au existat discuţii în familie – expuse ei de Harry – „despre cât de închisă la culoare ar putea fi pielea lui când se va naşte”.

Ea a refuzat să dezvăluie cine a spus asta, adăugând că acest lucru i-ar afecta foarte mult. Prinţul Harry a adăugat că nu va împărtăşi vreodată acea conversaţie. „La acel moment, a fost ciudat, am fost puţin şocat”.

Harry a mai afirmat că s-a simţit jignit că nimeni din familia lui nu a condamnat relatările rasiste despre ei din presă.

„Nu voiam să mai trăiesc”, a dezvăluit ducesa lui Oprah. Ea a spus că s-a simţit singură după ce au fost impuse limite legat de ce poate face şi că nu a ieşit luni întregi. Harry a declarat că nu a ştiut ce să facă şi că nici lui nu i-a fost uşor. „Nu aveam la cine să apelez”, a completat prinţul.

Prinţul Harry a spus că a avut o relaţie „chiar bună” cu bunica lui, regina Elizabeth II, însă de suferit a avut relaţia cu tatăl lui, prinţul Charles.

„Mă simt chiar dezamăgit pentru că el a trecut prin ceva asemănător, ştie cum se simte durerea… iar Archie este nepotul lui. Dar, în acelaşi timp, îl voi iubi mereu, însă a fost multă suferinţă şi voi continua să fac una dintre priorităţile mele încercarea de a vindeca acea relaţie”.

Despre prinţul William, fratele său, a spus că se aflau „pe drumuri diferite”.

Prinţul a mai spus că familia lui i-a sistat „efectiv” sprijinul financiar şi, din acest motiv, cuplul a încheiat contracte cu Netflix şi Spotify, pentru a-şi putea permite securitatea. El a adăugat că are banii pe care mama lui, prinţesa Diana, i-a lăsat.

Meghan a mai spus că nu a făcut în prealabil nicio documentare legat de familia regală şi că nu l-a căutat vreodată pe Harry online. În plus, ea nu a realizat că şi familia dădea dovadă de aceeaşi curtoazie faţă de regină – credea că este doar parte din „fanfară”.

Ea a fost întrebată şi despre relaţia cu ducesa de Cambridge, Kate, soţia prinţului William. Presa a scris că Meghan a făcut-o pe Kate să plângă într-o dispută despre vestimentaţia copiilor paji de la nunta ei cu Harry. Meghan a spus că „inversul” este adevărat şi că ducesa de Cambridge a cumpărat flori în ideea de a-şi cere iertare.

Cuplul a mai dezvăluit că al doilea copil pe care îl aşteaptă este o fetiţă. 

Oprah a întrebat-o pe Meghan dacă, după toate astea, are finalul fericit cu prinţul Harry. „Mai minunat decât orice basm pe care le-aţi citit”.

Meghan a dezvăluit că ea şi prinţul Harry s-au căsătorit într-o simplă ceremonie cu trei zile înainte de evenimentul care a fost transmis de televiziunile din întreaga lume.

„Oprah with Meghan and Harry: A Primetime Special” este produs de Harpo Productions. Interviul va fi difuzat în Regatul Unit luni, de la ora locală 21:00, de ITV.

Acesta a fost primul interviu acordat de cuplu după ce, anul trecut, a decis să renunţe la îndatoririle în familia regală.

Luni dimineaţă, Oprah Winfrey va reveni la CBS pentru a prezenta înregistrări cu cei doi care nu au fost cuprinse în interviu. Aceste materiale vor fi difuzate de CBS News începând cu ora României 12:00.

Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au cunoscut la o întâlnire aranjată de un prieten comun, în 2016, şi s-au căsătorit în 2018.

Oprah Winfrey a fost lăudată pe reţelele de socializare pentru cum a gestionat discuţia. Pe parcursul celor 25 de sezoane ale emisiunii ei şi peste 5.000 de episoade, „The Oprah Winfrey Show”, jurnalista a realizat interviuri cu aproximativ 37.000 de oameni.

1 COMENTARIU

  1. Îl joaca actrita asta cum vrea ea pe baietelul aflat permanent în cautarea unei mame 😂. A refuzat sa vorbeasca de propria familie. Doua drama queen, el etalând frustrarea de a fi fratele mai mic , ea pocnind de ipocrizie si impertinenta. N-am înghitit-o niciodata pe curvistina aia de Diana dar macar avea clasa pe lânga oparita asta parvenita. Pacat de Regina, o mare doamna, are parte de a doua panarama !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here