Melania Trump sparge tăcerea şi denunţă atacurile care au vizat-o

Melania Trump, care a păstrat tăcerea după violenţele de la Capitoliu comise de susţinătorii soţului său, a reacţionat în cele din urmă luni şi a condamnat aceste violenţe, însă a denunţat şi „atacuri” cărora le-ar fi căzut victimă, relatează AFP.

„Condamn total violenţele care au avut loc la Capitoliu. Violenţele nu sunt niciodată acceptabile”, scrie soţia lui Donald Trump într-o scrisoare postată pe site-ul Casei Albe.

„Este încurajator să vezi că atât de mulţi oameni s-au entuziasmat şi pasionat de un scrutin, dar nu putem accepta ca această pasiune să se transforme în violenţă”, adaugă Prima Doamnă a SUA.

Melania Trump nu evocă totuşi explicit faptul că susţinătorii soţului său, incitaţi de retorica şi de refuzul său de a accepta verdictul urnelor, sunt cei care au semănat haos la Capitoliu.

Prima Doamnă profită de această scrisoare şi pentru a denunţa „bârfele murdare”, „atacurile personale” şi „acuzaţiile înşelătoare” care au vizat-o, fără a furniza amănunte suplimentare privind episoadele la care face referire.

Tăcerea Melaniei Trump după atacul de miercuri a ridicat numeroase întrebări în media americane, notează AFP, citată de Agerpres.

1 COMENTARIU

  1. Se refera probabil la barfele nesfarsite care tot incercau sa convinga populatia ca va divorta de Trump, indata dupa 20 ianuarie. Si pentru ce sa mai posteze mesaje, ca sa fie si ea redusa la tacere, pentru ca e nevasta lui Trump?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here