Meta a lansat în SUA un abonament pentru utilizatorii Facebook şi Instagram care vor să-și verifice conturile

Meta Platforms a lansat vineri un serviciu de abonament în SUA, care permite utilizatorilor Facebook şi Instagram să plătească pentru verificarea conturilor lor, în acelaşi mod ca platforma Twitter, deţinută de Elon Musk, transmite Reuters.

Serviciul Meta Verified le va oferi utilizatorilor o insignă albastră, după ce îşi verifică conturile folosind un act de identitate guvernamental, şi va costa 11,99 dolari pe lună pe web sau 14,99 dolari pe lună pe sistemele Apple iOS şi Android, deţinut de Google, a spus Meta într-un comunicat, potrivit News.ro.

Serviciul, despre care Meta a spus în februarie că îl testează, merge pe urmele Snapchat, deţinută de Snap, precum şi ale aplicaţiei de mesagerie Telegram şi marchează cel mai recent efort al unei companii de social media de a-şi diversifica veniturile în afara reclamelor.

După o achiziţie de 44 de miliarde de dolari de către Musk, anul trecut, Twitter a lansat serviciul său de abonament Blue, care permite oamenilor să plătească pentru bifa albastră, limitată anterior la conturile verificate ale politicienilor, jurnaliştilor şi altor persoane publice.

Lansarea iniţială a Twitter Blue, în noiembrie, a dus la o creştere a numărului de utilizatori care şi-au însuşit identitatea unor celebrităţi şi mărci care au conturi pe platformă, ceea ce a determinat compania să oprească serviciul şi să-l reintroducă cu bife colorate diferite, pentru persoane fizice, companii şi guverne.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here