Mihai Leu, implicat într-un accident la raliul de la Târgu Mureș. Doi copii au fost răniți

Sursa: captură video

Doi copii au fost răniţi, sâmbătă după-amiază, după ce o maşină de curse care participa la raliu, la Târgu Mureş, a lovit un gard de protecţie. Cei doi copii, care se aflau după acel gard, au fost transportaţi la spital, a transmis IPJ Mureş. Poliţiştii fac cercetări în acest caz. Pilotul Mihai Leu, care conducea maşina, a afirmat că a lovit gardul, iar cei doi copii nu au fost răniţi grav, transmite News.ro.

ACTUALIZARE – Pilotul Mihai Leu, care conducea maşina implicată, a declarat la Digi 24 că a lovit gardul, iar acesta s-a răsturnat. El şi-a exprimat regretul pentru cele întâmplate, menţionând că acei copii nu au fost răniţi grav, fiind speriaţi însă. Unul dintre copii are o rană la un picior.
El a adăugat că a discutat şi cu părinţii copiilor şi va ţine legătura cu aceştia.
Accidentul a avut loc la a doua etapă din Campionatul Naţional de Super Rally care a început sâmbătă, la ora 8:00, pe circuit stradal în municipiul Târgu Mureş. 25 de concurenţi s-au înscris la startul cursei care s-a desfăşurat în zona centrală a oraşului, fiind compusă din câte 3 ture a 1,8 kilometri fiecare.
Pilotul Mihai Leu a concurat pe un monopost, prototipul Radical SR8, maşina condusă de campionul român fiind unul dintre cele cinci monoposturi prezente pe traseul de concurs.
ŞTIREA INIŢIALĂ  – „În urmă cu puţin timp, la intersecţia Ştefan cel Mare cu Borsos Tamas, avut loc un accident. Un autoturism de curse condus de un bărbat de 54 de ani a acroşat un gard de siguranţă, rănind, totodată, doi minori, de 6 şi 8 ani, aflaţi după gard”, a transmis Poliţia Judeţeană Mureş.
Ambii copii au fost transportaţi la spital, pentru îngrijiri medicale.
Poliţiştii au deschis dosar penal pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here