Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a dat vești bune în legătură cu tichetele de vacanță pentru bugetari, informează Mediafax.

Astfel, sumele necesare pentru acordarea tichetelor de vacanță vor apărea în proiectul de buget pentru 2020, a declarat sâmbătă ministrul Economiei Virgil Popescu, la Antena 3.

Menținem voucherele de vacanță, niciodată nu a fost problema renunțării la voucherele de vacanță. Mai mult, avem o inițiativă parlamentară în dezbatere la Camera Deputaților cu privire la voucherele din domeniul privat, companiile private”, a spus ministrul.

Ministrul spune că voucherele vor fi acordate și în extrasezon, iar salariații vor putea decide perioada pentru care vor primi tichetele. „Vom găsi soluția pentru ca oamenii să poată alege, poate că se vor duce cu ele în extrasezon în 2021, vom extinde perioada”.

Conform unei inițiative a guvenului PSD beneficiarii ar fi trebuit să opteze pentru tichete în sezon sau în extrasezon până la 1 noiembrie. Actul normativ nu a intrat în vigoare.

Foto: Virgil Popescu participa la prima sedinta de guvern condusa de premierul Ludovic Orban, in Bucuresti, luni, 4 noiembrie 2019. Inquam Photos / Octav Ganea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here