Mirel Rădoi, noul selecționer al Naționalei României. Numirea oficială va avea loc marți

mirel radoi
Foto: Facebook/Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei

Noul selecționer al Naționalei României este Mirel Rădoi. Antrenorul de 38 de ani, care a construit cel mai puternic lot Under 21 pe care l-a avut țara noastră urmează să antreneze echipa mare, scrie digisport.ro.

Comitetul Executuv al FRF se va reuni marți, 26 noiembrie. Răzvan Burleanu va anunța că Mirel Rădoi, actualul antrenor de la U21, devine selecționerul primei reprezentative a României și va supune la vot numirea.

Pe lista FRF s-au aflat mai multe nume, printre care Dan Petrescu, Gheorghe Hagi, Mircea Lucescu sau Marius Șumudică. Variantele, însă, au picat pe rând.

În cursul zilei de azi va avea loc și ședința Comisiei Tehnice a FRF. Aici, membrii trebuie să îi propună lui Răzvan Burleanu un nume, însă potrivit digisport.ro, Rădoi nu are niciun contracandidat serios. Numirea lui Mirel Rădoi este, astfel, sigură, adaugă jurnaliștii de la publicația citată. 

Prima misiune a lui Mirel Rădoi la Naționala României va fi să pregătească meciul cu Islanda, din play-off-ul Ligii Națiunilor. Este ultima șansă pe care o mai are echipa mare de a se califica la Euro 2020. Dacă tricolorii vor câștiga meciul cu Islanda, vor juca cu echipa victorioasă din meciul Bulgaria-Ungaria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here