Mirela Vaida, păzită mai ceva ca un președinte, după ce a fost atacată în studio

Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1, Mirela Vaida, a fost atacată în urmă cu câteva zile, de o femeie dezbrăcată, care a încercat să o lovească, în platoul televiziunii, cu un bolovan.

Acum, vedeta este păzită mai ceva ca un şef de stat. Este aşteptată la platou de o armată de bodyguarzi, iar soţul ei nu o mai lasă nici o clipă singură!

Luni, înainte ca vedeta să ajungă la emisiune, fotoreporterii Click! au surprins adevărate mişcări de trupe în faţa sediului Antenei 1 din Bulevardul 1 Mai.  Bodyguarzii au intrat în dispozitiv cu o oră înainte ca Mirela Vaida să ajungă la platou, aceştia stând afară în ploaie şi asigurându-se că nu intră nici musca în studioul Antenelor. 

Mirela Vaida a fost adusă la platou de către soţul său cu bolidul lor de lux, fiind apoi preluată de către bodyguarzi, direct din stradă, şi condusă în interiorul clădirii.

După ce Mirela Vaida a depus plângere penală, Poliţia va începe o expertiză psihiatrică, unde se va vedea dacă femeia, care a pătruns în platou, a avut sau nu discernământ în momentul în care a atacat-o pe prezentatoare cu un bolovan. 

1 COMENTARIU

  1. Nu va e rușine curvele dracului, nu mai stiti ce sa faceti ca sa va creasca limbricul…!..interesant ca tocmai la tine a venit aia cu bolovanul, nu s-a dus la antena 3 sau onania tv…
    Cum dracul a trecut aia de atâtea baraje și de cameramanii din platou ??..Nu vezi ca esti penibilă??..din cate se spune prin cișmigiu, aia cu bolovanul te cam cunoștea!!..nu era chiar o străină!!..normal miliția ar trebui să te ia si pe tine la declarații…si poate la un control ginecologic la cap !!..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here