Moarte suspectă a unei paciente într-un spital COVID din Argeș. O femeie a murit după ce a căzut de la etajul 1

O femeie de 71 de ani a murit după ce a căzut de la etajul 1 al spitalului cu profil COVID din Valea Iașului, județul Argeș, în care era internată. În acest moment, polițiștii argeșeni desfășoară o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul femeii.

Pacienta era internată de zece zile în spitalul din Valea Iașului, dar evoluția bolii era mulțumitoare. Probleme mai mari are soțul său, infectat de asemenea cu SARS-COV2.

Medicul curant spune că a stat de vorbă cu pacienta în dimineața tragediei, dar aceasta nu părea să aibă un moral foarte scăzut.

„I-am recoltat și testul de control, așteptam rezultatul, să vedem dacă aveam rezultat negativ, o externam la domiciliu”, a declarat medicul curant, Alexandru Dinescu.

Însă noaptea trecută, un apel primit la Serviciul Unic de Urgență 112 anunța că femeia s-ar fi aruncat în gol de la balconul salonului. Medicii de la SMURD și cei de la spitalul Valea Iașului au încercat timp de peste 45 de minute să o resusciteze pe pacienta prăbușită de la etaj.

„N-a mai raspuns manevrelor de resuscitare si s-a constatat decesul” – a confirmat Florentina Matei, managerul de la Spitalul din Valea Iașului.

Rămâne ca ancheta polițiștilor de la IPJ Argeș să stabilească dacă a fost vorba despre o sinucidere sau despre un accident, informează Digi24.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here