Nepoata președintelui Ugandei, studentă la Universitatea de Vest din Timișoara, a fost găsită moartă în camera dintr-un cămin studențesc. Mercy Kajuma Birungi, în vârstă de 24 de ani, este nepoata președintelui Yoweri Museveni. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, in rem.

Potrivit ziuadevest.ro, Mercy Kajuma Birungi, era studentă în anul întâi la masterat, fiind găsită moartă în camera de cămin unde era cazată. Potrivit sursei citate, Mercy Kajuma Birungi ar fi nepoata președintelui Ugandei, Yoweri Museveni, mama sa fiind sora soției demnitarului.

Potrivit informațiilor de pe pagina de Facebook, Mercy Kajuma Birungi era asistentă la Consulatul Onorific al Ugandei din România.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Aurora Voicilă, a declarat că poliţiştii au întocmit dosar penal, in rem, sub acuzaţia de ucidere din culpă. 

Potrivit anchetatorilor, duminică, un cetăţean străin, care nu se afla în România, a sunat la Ambulanţă, anunţând că tânăra din Uganda nu se simte bine şi a solicitat un echipaj medical. Bărbatul a dat şi o adresă, însă aceasta a fost greştiă. Medicii de la Ambulanţă au făcut verificări şi au ajuns inclusiv la căminul unde se afla tânăra, însă uşa era încuiată. Luni, acelaşi bărbat a sunat din nou şi a spus că nu poate lua legătura cu fata. Acolo a ajuns din nou, un echipaj de la Ambulanţă, dar şi un echipaj de la ISU care a spart uşa. În cameră se afla tânăra din Uganda, decedată.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la IML pentru efectuarea autopsiei, iar medicii de acolo spun că a fost o moarte patologică şi că nu există urme de violenţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here