NEWS ALERT. Alertă în centrul Bucureștului. Un bărbat a amenințat că detonează mai multe butelii într-o benzinărie

news alert

Un bărbat a anunţat, luni, la 112 că îşi va detona maşina, unde avea mai multe butelii de gaz, putând să cauzeze victime, însă el a fost identificat şi prins de poliţişi. Autoturismul a fost găsit în apropierea unei benzinării din Sectorul 3, iar zona a fost evacuată.

Potrivit Poliţiei Capitalei, luni, în jurul orei 10.50, un bărbat a anunţat printr-un apel la 112 că intenţionează să îşi detoneze maşina, având capacitatea de a face victime. Bărbatul a fost localizat, identificat şi în prezent este în custodia poliţiştilor. Autoturismul său a fost găsit în sectorul 3, în zona Bulevardului Corneliu Coposu. 

„Având în vedere că este în apropierea unei benzinării, persoanele au fost evacute şi a fost constituit un perimetru de siguranţă. La faţa locului se află poliţişti ai Brigăzii Rutiere, care au restricţionat traficul în zonă, precum şi poliţişti ai Serviciului Acţiuni Speciale”, arată sursa citată. 

Măsuri specifice sunt aplicate şi de către Serviciul Român de Informaţii prin structura Antitero, precum şi prin Serviciul Pirotehnic al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here