NEWS ALERT. Dana Budeanu, dată afară de la ProTV, după mesajul mizerabil la adresa Asociației „Dăruiește Viață”

Creatoarea de modă Dana Budeanu a fost dată afară de la ProTV după mesajul mizerabil postat pe pagina personală de Facebook la adresa Asociației „Dăruiește Viață”, care construiește, din fonduri private un spital pentru copiii bolnavi de cancer. Mesajul a fost preluat de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, pe un cont personal de Facebook.

„Începând cu data de 30 octombrie 2019, colaborarea noastră cu Dana Budeanu a încetat. PRO TV este liderul televiziunilor din România și a susținut dintotdeauna cauze care au adus schimbări reale în viețile oamenilor, fie că vorbim despre lupta împotriva cancerului, sprijinirea copiilor abandonați sau protecția mediului înconjurător. PRO TV inspiră românii să fie mai buni prin divertisment de calitate, informație și ne dorim ca valorile pe care le promovăm, printre care se află onestitatea, responsabilitatea, pozitivitatea să se reflecte și în acțiunile partenerilor noștri”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a postului de televiziune ProTV.

Dana Budeanu avea o rubrică de critică de modă în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” de la ProTV, prezentată de Adela Popescu și Cove.

Gabriela Firea a creat un iureș pe Facebook, stârnind reacții critice virulente, după ce a dat share unui mesaj care le ataca, într-un limbaj incalificabil, pe cele două inițiatoare ale proiectului care a dus la construirea primului spital oncologic pentru copii, Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu.

Mesajul căruia Gabriela Firea i-a dat share a fost postat pe profilul ei personal de Facebook, nu pe pagina oficială de pe rețeaua de socializare, cea care postează în special în calitate de primar. Multă lume s-a întrebat dacă profilul este real. După cum arată secțiunile completate și activitatea intensă de pe profil, nu este vorba despre un cont fals.

Pe contul de Facebook apar și poze de familie, alături de copii și soțul ei, Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari.

Dana Budeanu și Gabriela Firea sunt prietene. Mai mult, Budeanu este stilista primarului general al Capitalei. Creatoarea de modă are relații cu mai multe actuale sau foste politiciene din România. Printre ele, Viorica Dăncilă și fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea, căreia i-a și nășit fetița.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here