Nicuşor Dan a depus plângere penală la DNA privind prejudiciul la PMB, de câteva milioane de euro, înregistrat în timpul administraţiei Firea. Este vorba despre cimitirele din Bucureşti

Foto: INQUAM/George Călin

Primarul general Nicuşor Dan a anunţat că a depus miercuri o plângere penală la DNA cu privire la un prejudiciu semnificativ, de ordinul câtorva milioane de euro, înregistrat de municipalitate în perioada administraţiei Firea. „Fiind vorba de cimitirele din Bucureşti, această schemă infracţională e cu atât mai cinică”, a adăugat edilul.

„Am depus ieri la DNA o plângere referitoare la un prejudiciu important, estimat a fi de ordinul câtorva milioane de euro, pe care municipalitatea l-a înregistrat în perioada precedentei administraţii. Fiind vorba de cimitirele din Bucureşti, această schemă infracţională e cu atât mai cinică.

Ţinând cont de prevederile legale şi de implicarea mai multor instituţii publice în această chestiune, nu pot oferi acum alte detalii. Asigur însă bucureştenii că orice probleme de acest gen vor fi tratate cu toată seriozitatea, iar Primăria Capitalei va face toate eforturile pentru a recupera sumele de care a fost păgubită”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here