Nicuşor Dan denunţă un fake news promovat de „televiziunile de casă ale Gabrielei Firea”: Nu am fost chemat la DNA. Voi face un audit general la PMB

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Candidatul dreptei la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, propagarea unui fake news potrivit căruia ar fi fost chemat la DNA. Este o manipulare, susţine Nicuşor Dan, într-o postare pe Facebook de vineri. Cu aceeaşi ocazie, candidatul sprijinit de PNL şi USR PLUS a anunţat că primul lucru pe care îl va face, odată instalat primar general, va fi un audit care săi scoată la lumină „hoţiile” din mandatul cuplului Firea-Pandele.

Postarea integrală a lui Nicuşor Dan:

În aceste momente, două televiziuni de casă ale Gabrielei Firea distribuie un fake news grosolan, parte din campania de dezinformare și manipulare pe care candidatul PSD și tentaculele sale media o desfășoară împotriva mea.

Informația corectă este că nu am fost chemat la DNA, iar pentru acest fake news voi face sesizare la CNA.

Acest gen de a propaga știri false face parte din ADN-ul PSD și al lui Dragnea de la Capitală.

Caracatița Firea-Pandele este speriată că le-am devoalat parte din sistemul clientelar de tip mafiot prin care resursele orașului nostru au fost epuizate în ultimii patru ani. Au de ce să se teamă, pentru că primul lucru pe care îl voi face ca Primar General va fi un audit general care să scoată la lumină toate hoțiile petrecute în mandatul doamnei Firea-Pandele.

Îi îndemn pe toți bucureștenii să îmi fie alături și să dea, prin vot, un răspuns apăsat acestei rețele de interese care nu poate produce pentru oameni decât sărăcie, minciună și jaf.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here