Fostul președinte al USR, Nicușor Dan, a anunțat luni, prin intermediul unui comunicat de presă, că s-a înscris în competiția internă din partid pentru desemnarea candidatului pentru Primăria Capitalei. Nicușor Dan nu mai este membru USR, însă spune că se bucură de susținerea simpatizanților. Alianța USR-PLUS va desemna un candidat până la alegerile de anul viitor. Din partea PLUS candidatul pentru Primăria Generală este Vlad Voiculescu.

În urmă cu câteva luni am anunțat public decizia de a candida pentru funcția de Primar General al Capitalei, ca independent. Cred ca sunt cel mai în măsură să scot Bucureștiul din ghearele animalului politic nefast, Firea-PSD, și să-l transform alături de oameni competenți și integri, într-o capitală europeană, așa cum merităm. Nu este doar credința mea. Sondajele arată recurent că sunt omul politic din opoziție cu cea mai mare intenție de vot a bucureștenilor.”, spune Nicușor Dan.

Nicușor Dan afirmă că se bucură de susținerea membrilor din partidele de opoziție și că s-a înscris în cursa internă din USR București.

Mă bucur de multă susținere din partea membrilor partidelor de opoziție, în primul rând din USR. Ieri am făcut încă un pas important spre împlinirea acestui țel. M-am înscris în cursa internă a USR București pentru alegerea candidatului USR pentru Primăria Municipiului București. Statutul USR și principille după care am fondat acest partid încurajează susținerea competenței oriunde s-ar afla ea, în interiorul partidului și în afara lui. Sunt optimist că oamenii din USR vor susține candidatura mea și că împreună cu toate forțele de bună credință vom putea reda Bucureștiul bucureștenilor, acolo unde îi e locul.”, a mai afirmat fostul președinte al USR.

La începutul lunii august PLUS şi-a anunţat candidatul pentru Primăria Capitalei. Acesta este fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, care a fost desemnat în urma votului intern din partidul lui Dacian Cioloş. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here